Welkom in het Reuma Expertise Huis

 

30/04/2015

 

Zelfmanagement, je ziekte in eigen handen nemen, het delen van ervaringen, ... We weten allemaal dat mensen die actief betrokken worden bij hun ziekteproces positievere uitkomsten hebben.
Onze patiëntenverenigingen leveren al jaren prachtig werk in dit domein.

 

Om nog meer te kunnen beantwoorden aan de noden van de patiënten nam ReumaNet begin dit jaar een expert op het gebied van werk aan. Anja zoekt naar antwoorden op vragen rond werk, werkbehoud en uitkeringen. De pagina rond werk op onze website is haar werk.

 

Maar we willen nog meer doen!

 

 

Op 1 april lag er geen aprilvis te wachten op ReumaNet, maar de sleutels van het Reuma Expertise Huis! 

Voortaan beschikt ReumaNet over een eigen kantoor en een plek waar we mensen kunnen ontvangen, vergaderingen kunnen houden en kleine events kunnen organiseren.

Een plaats waar alles wat verband houdt met reuma een plek kan krijgen. Een plaats waar alle expertise rond reuma zich bundelt. Een plaats waar voor de meeste vragen een oplossing moet te vinden zijn. Een plaats voor iedereen die met reuma bezig is: patiënten en hun familie, vrienden, ... maar ook zorgverleners, de industrie of beleidsmakers.

 

 

Je bent van harte welkom in het Reuma Expertise Huis, IMPERIASTRAAT 16, ZAVENTEM

Voorlopig is er permanentie op dinsdag- en donderdagvoormiddag tussen 10 en 12u (niet op feestdagen). Ontmoetingen na afspraak zijn ook altijd mogelijk.
Telefonisch zijn we bereikbaar via 0470/329.457, contact via mail kan uiteraard ook. Klik hier om ons te mailen.

 

Uiteraard blijven we ook informatie verspreiden via de gewone kanalen. Maar voor wie nood heeft aan persoonlijke hulp, kan het Reuma Expertise Huis een oplossing bieden.

 

Tot gauw?!