Wat is jouw gouden tip rond zelfmanagement?

zelfmanagement schrijfwedstrijd

 

18/07/2023

 

Hoe pak jij die reuma aan?
Vertel jouw verhaal tijdens het ReumaCafé voor Wereld Reuma Dag

 

Hoe zorg jij voor jezelf én voor je reuma? Ben je zacht voor jezelf of werk je met ijzeren discipline je vaste beweeg- en medicatieschema af? Zorg je naast je fysieke gezondheid ook voor je mentale welzijn? En wie helpt je daar bij?

We zijn op zoek naar jouw verhaal rond zelfmanagement!
Op zaterdag 7 oktober houden we een ReumaCafé in het ReumaHuis in Zaventem met ‘Zelfmanagement’ als centrale thema. Verschillende sprekers geven je tips om zelf je reuma aan te pakken. Maar we willen die succesverhalen ook van jou horen! Jij leeft immers dag in, dag uit met je aandoening. Jij zoekt elke dag opnieuw naar manieren om je reuma zoveel mogelijk onder controle te houden. En dat lukt soms, maar vaak ook niet.


Pak je pen of toetsenbord bij de hand en vertel ons jouw verhaal. We kiezen uit de inzendingen twee mensen die hun verhaal op het ReumaCafé mogen brengen. Wie weet inspireer jij dan mensen in hun strijd tegen hun reuma.
Ben je zorgverlener in de reumatologie en heb je tips rond zelfmanagement? Ook die horen we graag!

 

Voorwaarden:

  • Je kan deelnemen als je zelf een reumatische aandoening hebt, een kind of partner hebt met reuma of zorg draagt voor iemand met reuma. Zorgverleners in de reumatologie kunnen indienen maar doen niet mee voor een plekje op het ReumaCafé.
  • Je tekst bedraagt maximum 2 A4 pagina’s, minimum lettergrootte 11.
  • Je vult je gegevens in via dit formulier (klik hier).
  • Je bezorgt ons je tekst en een foto van jezelf via info@reumanet.be. De deadline om in te zenden is zondag 10 september, 23u59.

 

Veel schrijfplezier!