Uitnodiging ORKA event op zaterdag 12 maart

                                                
 
 
08/02/2016
 
UITNODIGING
 
Beste ouders, 
 
Heeft je kind ook een reumatische aandoening?
Wil je kind ook graag andere kinderen met reuma leren kennen?
Heb jij ook vragen en twijfels die je graag met andere ouders wil delen?
Lees dan zeker verder.  
 
 
ORKA, Ouders van ReumaKinderen en -Adolescenten, is het netwerk van Vlaamse ouders van kinderen en jongeren met JIA.
ORKA wil ouders en kinderen met elkaar in contact brengen, zodat zowel de ouders als de kinderen voelen dat zij niet alleen op deze wereld zijn. Ervaringen uitwisselen met anderen helpt om de ziekte sneller en beter te kunnen plaatsen en helpt relativeren. Zo worden ouders sterker, en sterke ouders zorgen dan weer voor sterke kinderen.
 
Daarom nodigt ORKA jou en je gezin van harte uit op onze eerste ontmoeting van het nieuwe jaar: Praatcafé met uitgebreide koffie-/desserttafel.
Datum: zaterdag 12 maart 2016 tussen 14u30 en 17u. 
Plaats:  Reuma Expertise Huis/Axxon, Imperiastraat 16, 1930 Zaventem (ingang voorkant gebouw)
 
Op het programma ? 
Gezellig samenzijn met koffie en dessert. We weten dat een aantal van onze ouders heel graag bakken en desserten maken en we willen jullie dan ook vragen om wat lekkers mee te brengen voor ons dessertenbuffet.
Voorstelling van onze organisatie, onze verwezenlijkingen, onze noden en onze plannen voor de toekomst.
Voor nieuwe gezinnen, de gelegenheid om kennis te maken met andere ouders en reumakinderen en hun broertjes en zusjes; voor allen, de kans om bij te praten en ervaringen te delen aan de hand van thematafels. Thema's die ons allen bezighouden, zoals omgaan met chronisch ziek zijn, reuma op school, bewegen en kine, reuma en puberteit, pijn en medicatie... 
voor de kinderen ruimte om zich naar hartenlust uit te leven; voor de oudere kids ruimte om gezellig bij te praten/spelletjes te spelen; voor de allerkleinsten is er ook aangepast spelmateriaal
 
 
Laat ons zo snel mogelijk weten of je op deze uitnodiging ingaat en liefst voor 1 maart. Dit kan via mail (klik hier). Graag vermelden met hoeveel personen wij je mogen verwachten en de leeftijd van je kinderen.
Wij kijken er alvast naar uit.
 
 
Van harte, 
het ORKA-kernteam  
 
 
Meer weten over ORKA ? Neem een kijkje op Facebook of neem contact op met Kathleen (0475 97 67 44) of Anja (0497 15 30 33).