Steun ReumaNet: koop je wenskaarten hier

 

28/11/2022

 

Ligt de pen al klaar om wenskaarten te versturen? Bestel dan nu je pakketje(s) en steun de werking van ReumaNet. 

 

Met  het eindejaar in zicht ben je wellicht op zoek naar originele wenskaarten. Wil je tegelijk een goed doel steunen? Bestel je kaarten dan bij ons!

We stelden een mooi pakket van acht kaarten samen, gebaseerd op enkele kunstwerken van de sensibiliseringsactie rond de oRAnje knoop van RA Liga vzw. Deze kaarten zijn het hele jaar door bruikbaar voor allerhande gelegenheden. Je kan dus gerust een voorraadje aanleggen.

Onze speciale kerstkaart is los te verkrijgen. Er staat geen jaartal op, dus ook deze kaarten blijven bruikbaar.

Hieronder zie je een voorbeeld van elke kaart.

Geef je bestelling snel door via info@reumanet.be

Betalen kan via rekeningnummer van ReumaNet: IBAN BE46 7340 1617 2636,  BIC KREDBEBB met vermelding van je naam + wenskaarten

 

Wat doet ReumaNet met de opbrengst?

Onze dienstverlening is volledig gratis. Zo zorgen we ervoor dat iedereen aan de nodige informatie kan geraken, zonder financiële drempel. Al onze brochures en webinars, maar ook de hulp van de ReumaCoach en de patiëntexperten als mentors zijn gratis. We willen dit zo houden. Een diagnose brengt immers vaak niet alleen lichamelijk leed, maar kan ook een enorme financiële impact hebben.


Informatie is een basisrecht en dat willen we met ReumaNet blijven garanderen. Uw hulp stelt ons in staat alle mensen te bereiken die het nodig hebben.