Stene Prize: Schrijf jouw verhaal neer en win 1000 euro!

 

02/11/2016

 

Neem deel aan de Stene Prijs wedstrijd. Vertel ons jouw verhaal over je zoektocht naar de diagnose.

 

Voor veel mensen met reumatische aandoeningen was de zoektocht naar de juiste diagnose geen makkelijke weg. Doktersbezoeken die elkaar opvolgen, onderzoeken die geen sluitend antwoord bieden, ... Vaak gaat waardevolle tijd verloren en wordt het lichaam onherroepelijk beschadigd. Een vroege diagnose en toegang tot optimale zorg en behandeling zijn daarom heel belangrijk voor mensen met reuma.

We willen dit thema extra in de verf zetten met de Stene Prijs wedstrijd.

Vertel ons jouw verhaal: hoe lang moest jij wachten op een diagnose? Hoe ging je om met de onzekerheid, de pijn en angsten tijdens die periode? Wie hielp je er door? Zou een vroegere diagnose verschil gemaakt hebben? Hoe zou de ideale situatie eruit gezien hebben?

 

Je verhaal mag maximaal 2 pagina's lang zijn (getypt, Arial 12 points, word document), mag in het Nederlands geschreven worden en moet bij ReumaNet toekomen TEN LAATSTE op zaterdag 31 december!

Voorwaarden om deel te nemen:

* minstens 16 jaar of ouder zijn

* een reumatische aandoening hebben

 

ReumaNet kiest uit de Vlaamse inzendingen het beste verhaal dat mag wedijveren met de andere Europese inzendingen. De uiteindelijke winnaars worden op 15 maart bekendgemaakt. De winnaar krijgt een ticket voor het EULAR congres in Madrid (juni 2017), inclusief transport en vier overnachtingen in het congreshotel. Daarnaast ontvangt de winnaar ook nog eens 1000 euro. De tweede prijs bedraagt 700 euro, de derde 300.

 

Kruip dus in die pen en bezorg ons je verhaal!!

 

Wil je je eerst laten inspireren? Lees hier het boekje met de inzendingen van afgelopen voorjaar.