Nalaten aan een goed doel? Testament.be helpt

 

09/05/2023

 

Wist jij dat je ook het Fonds voor Wetenschappelijk ReumaOnderzoek kan opnemen in je testament? Dit goede doel ondersteunt Belgische onderzoekers in de reumatologie die streven naar een betere levenskwaliteit voor mensen met reumatische aandoeningen.

 

Op donderdag 25 mei nodigt de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie jou graag uit op de gratis juridische infosessie ‘Hoe kan ik, naast familie en vrienden, ook schenken of nalaten aan een goed doel?’ georganiseerd door testament.be in het Elisabeth Center te Antwerpen.

Tijdens deze infosessie zal Ann Maelfait, advocate bij Rivus, jou alle informatie meegeven met betrekking tot de verschillende soorten testamenten, het opmaken van een testament, het opnemen van één of meerdere goede doelen in jouw testament en de belangrijkste stappen die je hiervoor moet nemen. 
 
Indien je dit wenst, kan je vooraf bij één van de juridische experten/notarissen terecht voor een gratis individueel adviesgesprek (maximaal 2 personen, maximaal 20 minuten). Reserveren voor zowel de infosessie als het adviesgesprek is noodzakelijk. 


Na de infosessie ontvang je een gratis ticket voor de ZOO (dat één jaar geldig is).

 


Praktisch:
 
Wanneer:            Donderdag 25 mei 2023 
Waar:                  Elisabeth Center Antwerpen, Carnotstraat 4, Antwerpen (vlakbij Centraal Station) 
Programma:      

  • 13u: deuren open 
  • 13u tot 14u30: mogelijkheid tot 20 minuten gratis individueel advies bij één van de juridische experten 
  • 14u30 tot 15u45: juridische infosessie ‘Schenken en nalaten aan het goede doel’ 
  • 15u45: koffie met taart in aanwezigheid van Jorien Geukens en Saskia Verwijs van het Fonds voor Wetenschappelijk ReumaOnderzoek (FWRO) 

 
Bereikbaarheid van de zaal vind je hier (klik hier) 

 
Inschrijven kan via dit formulier of via mail naar contact@r-euma.be
Kom je graag met je partner? Vul het formulier dan twee keer in.
 
Als je 20 minuten gratis individueel advies wenst te boeken, gelieve het uur van jouw voorkeur te specifiëren: 13u/13u20/13u40/14u. Indien alle tijdsloten bezet zijn, zal je op een later tijdstip beroep kunnen doen op de gratis juridische helpdesk van testament.be (naar keuze via mail, telefonisch of huisbezoek). Geef daarom jouw telefoonnummer en/of emailadres door. De jurist van testament.be zal je dan nà 25 mei zo vlug als mogelijk contacteren. 
 
Indien je vooralsnog jouw afspraak wenst te annuleren neem dan terug contact met ons op via contact@r-euma.be. Alvast bedankt! 
 
 

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen.