Heeft u al een dokter op zak? Help mee aan de ondersteuning van uw chronische aandoening.

23/03/2020

 

Enkele studenten van de Universiteit van Gent contacteerden ons in verband met een studie rond digitalisering in de zorg. Ze vragen uw medewerking!

 

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een experimentele studie.

Als masterstudenten in de richting Management en het Beleid van de Gezondheidszorg (Universiteit Gent) voeren wij onderzoek naar de toenemende digitalisering in zorg en welzijn. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te verwerven in het gebruik van mobiele applicaties of kortweg apps binnen de gezondheidszorg.  

Indien u lijdt aan een chronische aandoening en tussen 18 en 65 jaar oud bent, vragen wij u vriendelijk of u de tijd zou willen nemen om een vragenlijst voor ons in te vullen. Dit zal ongeveer tien minuten van uw tijd in beslag nemen. De door u verstrekte gegevens zullen anoniem worden verwerkt. 

Indien u bereid bent deel te nemen aan deze studie, verzoeken wij u vriendelijk om via deze link de vragenlijst te openen.

Indien er onduidelijkheden zijn of indien u bijkomende informatie wenst aangaande deze studie, kan u contact opnemen met ons via stijn.rosseel@ugent.be of eline.luys@ugent.be.

Hartelijk dank voor uw deelname aan deze studie. 

Stijn Rosseel
Eline Luys