Heb jij een digitale oplossing voor jouw reuma?

 

11/08/2020

 

Reumatische aandoeningen kan je aanpakken met medicijnen, maar ook met zelfzorg. En hier bestaan heel wat digitale hulpmiddelen voor. Wat helpt jou om jouw reuma te managen? Schrijf jouw verhaal neer en win een reis naar Parijs en 1000 euro!

 

De Europese Liga tegen Reuma (EULAR) organiseert elk jaar de Stene Prijs, een verhalenwedstrijd voor mensen met reuma. Vanuit alle hoeken van Europa lezen we inspirerende, maar ook confronterende verhalen over leven met een reumatische aandoening. 

Dit jaar luidt de titel: 'Digitale oplossingen in mijn strijd tegen reuma' (Hoe digitale oplossingen mijn leven als persoon met een reumatische aandoening ten goede komen)

 

Maak jij gebruik van digitale hulpmiddelen? Apps, e-health tools, wearables zoals een smartwatch, videoconsultaties, online hulpmiddelen zoals dagboeken, ...?
Schrijf jouw verhaal neer op max. twee A4 pagina's (dit mag in het Nederlands!) en mail het naar ReumaNet VOOR 31 december 2020.

 

De verhalen van de winnaars worden gepubliceerd op de EULAR website en in een boekje. De winnaar ontvangt 1000 euro en een reis naar het EULAR congres in Parijs van 2021 (juni). De tweede en derde winnaars krijgen respectievelijk 700 en 300 euro.

 

Waag je kans en stuur ons jouw verhaal!!

 

Het reglement vind je hier. (Engels). Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.