Gesprek met Caroline Wozniacki op 20 mei

 

28/04/2021

 

Tennister Caroline Wozniacki kreeg in 2018, op 28-jarige leeftijd, de diagnose reumatoïde artritis. Op donderdag 20 mei om 17u30 geeft ze antwoord op jouw vragen!

 

Eind 2020 werd de campagne Advantage Hers gelanceerd, rond vrouwen met reumatische aandoeningen. Boegbeeld Caroline Wozniacki deelde haar ervaringen tijdens de campagne en reikte tips aan om beter om te gaan met de aandoening.

Op donderdag 20 mei om 17u30 staat Caroline ons te woord en beantwoordt ze jouw vragen. Vertalers zorgen voor Nederlandse ondersteuning.

Aansluitend, om 18u, spreken we digitaal af met de Nederlandstalige groep, onder begeleiding van Vlaamse reumatologen en een patiëntexpert van ReumaNet. Ook hier kan je je vragen kwijt.

 

Wil je er graag bij zijn?

Bezorg ons je naam, emailadres en mogelijke vragen aan Caroline en/of de reumatoloog en/of de patiëntexpert via info@reumanet.be.

Wij bezorgen je dan een link om in te loggen in de Zoommeeting.

Deelname is gratis.

 

Meer info over de sessie met Caroline, vind je hier (Engelstalig, er wordt gewerkt aan de Nederlandse vertaling) Volg je liever alles in het Engels, Frans, Duits of Spaans? Dat kan ook. Gebruik dan de voorgaande link voor meer info. (opgelet: andere data!)

 

Meer info over de campagne vind je hier (Nederlands).