EULAR congres gaat virtueel

 

15/05/2020

 

Omwille van de coronacrisis zal het jaarlijkse EULAR congres digitaal plaatsvinden. Vanaf woensdag 3 juni zijn de belangrijkste bevindingen in de reumatologie van het afgelopen jaar te vinden op dit virtuele event. 

 

Dit jaar zou Frankfurt gaststad zijn voor meer dan 15 000 wetenschappers, zorgverleners, patiënten en vertegenwoordigers van de industrie die werken binnen de reumatologie. De huidige situatie laat zulke grote events nu helaas niet toe. EULAR besliste daarom de virtuele tour op te gaan, met uiteraard een aangepast programma.

 

Patiënten hebben gratis toegang tot het gebeuren, dat uitzonderlijk enkele maanden online zal staan. Dit geeft meer mensen de kans om kennis te maken met dit wetenschappelijk gebeuren. Zoek je specifiek naar informatie op maat van patiënten, dan volg je vooral het PARE programma (People with Arthritis/Rheumatism in Europe). Natuurlijk kan je ook de meer wetenschappelijke sessies volgen.

LET OP: je hebt een bewijs nodig dat je patiënt bent. Zorg dus dat je een afbeelding hebt van een attest of andere correspondentie met je arts!

 

Wil jij graag weten welke vorderingen wetenschappers maken binnen ons ziektedomein? Schrijf je dan nu al in.

Het programma vind je hier.

 

 

Labels