Dagboek van Tommy: voorstelling

 
 
13/01/2016
 
Voorstelling 'Dagboekverhalen van Tommy' in de bib in Bree.
 
 
Daan stelt zijn voorstelling zelf voor:
 
Jullie zullen mij vast en zeker kennen. Ik sta bij jullie bekend als 'Tommy Daanerickx', maar jullie weten dat dat gewoon Daan Delien is. Ik heb bij jullie vele blogberichten mogen publiceren (zie ook www.ikhebreuma.be ) en ben daar ook zeer dankbaar voor. Het boek is uiteindelijk gepubliceerd en werd positief onthaald. Om hier dieper op in te gaan ga ik op 15 januari 2016 een lezing/voorstelling geven in de bib in Bree. 
 
 
Inhoud voorstelling/lezing
De voorstelling gaat over mijn ziekte, hoe ik hiermee om ga, welke impact zo'n diagnose heeft op een patiënt zijn leven. Ik vertel je enkele verhalen/anekdotes en ik laat je zelf ook voelen hoe het is om de wereld vanuit mijn standpunt te bekijken. Deze verhalen/anekdotes worden afgewisseld met live gespeelde/gezongen liedjes (in verschillende genres). 
 
 
Het kan ook leuk zijn voor andere patiënten om deze voorstelling mee te maken, omdat deze personen mijn verhalen zullen herkennen. 
 
De opbrengst van deze voorstelling gaat naar het goede doel. 
 
Meer informatie is te vinden via deze link. De toegang bedraagt drie euro, iedereen is welkom, ook mensen van buiten Bree.
 
 
Meer over het boek en de jonge schrijver lees je hier.