Commercialisering binnen apothekersberoep: bevraging

 
 
16/03/2016
 
 
Noot van ReumaNet: de laatste tijd wordt onze organisatie vaker gevraagd om enquêtes te verspreiden binnen ons netwerk. Dit wil zeggen dat onderzoekers sneller de weg vinden naar ReumaNet. Dit wil ook zeggen dat we vaker beroep doen op de input van mensen met reumatische aandoeningen. Het invullen van een enquête kost u als deelnemer niet meer dan een kwartiertje, meestal is het nog veel korter. Voor onderzoekers is elke ingevulde vragenlijst van onschatbare waarde.
Daarom wil ReumaNet de onderzoekers helpen in het verspreiden van hun enquêtes. Hun doel is het verbeteren van de zorg voor chronische patiënten, iets waar ieder van ons de voordelen op termijn van merkt. 
Samen sterk betekent dus ook dat wij onze mening mogen/moeten geven. 
Alvast bedankt voor uw tijd!
 
 
 
In het kader van mijn masterproef nodig ik, laatstejaarsstudente Farmaceutische Wetenschappen, u uit om deel te nemen aan een enquête over de trend tot commercialisering binnen het apothekersberoep.
Commercialisering houdt in dat zorg wordt verstrekt vanuit een economisch standpunt met het oog op het maken van winst. 
 
 
De visie en mening van gebruikers (=patiënten) is voor dit onderzoek onmisbaar.
Nadien wordt een vergelijking gemaakt met jullie patiëntenstandpunt ten opzichte van deze van de apothekers en andere gerelateerde instanties.
 
 
Praktisch
Het invullen van deze enquête gebeurt volledig anoniem.
De enquête bestaat uit 8 meerkeuzevragen en neemt ongeveer 5 minuten in beslag.
 
 
Alvast heel erg bedankt,
Janne