Beweeg mee met UCB

wandelen

 

23/08/2023

 

Voor wie dacht dat we het na ReumaMoov op 27 augustus in Mechelen wat kalmer aan zouden doen: niets is minder waar!
UCB nodigt jullie uit op een ReumaMoov wandeling op 26 september om 12u.

 

Het farmaceutische bedrijf wil met dit initiatief onze actie ReumaMoov steunen, Wereld Reuma Dag in de kijker zetten én hun personeel laten kennismaken met ReumaNet, onze Franstalige zustervereniging Clair en achterban.

Na een korte introductie aan de hoofdzetel van UCB beginnen we rond 12u30 aan een rustige wandeling in de omgeving van UCB.
De wandeling duurt niet langer dan 45 minuten en ze is rolstoeltoegankelijk. 
Er worden twee korte stops ingepland waar de mogelijkheid wordt geboden aan het personeel om met ons kennis te maken en vragen te stellen. Het wordt dus een soort 'meet & greet' in de natuur, waarbij het leven met een reumatische aandoening centraal staat.


Plan B: als het slecht weer is, regenachtig of miezerig, verzamelen we in de yogaruimte bij UCB.
Na een korte introductie volgen 30 minuten van ademhalings-/ontspanningsoefeningen met de UCB yogadocent, gevolgd door een vraag en antwoord of een open discussie met alle deelnemers.

 

Wie gaat met ons mee naar Brussel op 26 september?
Aanmelden kan via nele@reumanet.be

Deelnemen kan gratis, we vragen wel dat je in gesprek wil gaan en wil vertellen over hoe het is om met jouw aandoening te leven. Uiteraard houden we ons aan de regels wat betreft communicatie tussen bedrijven en patiënten.

 

Adres: UCB: UCB S.A., Allée de la Recherche, 60 1070 Brussel