Aanpassingen op de werkvloer

 

01/02/2023

 

*** Hulp gevraagd bij invullen korte enquête *** Onze ReumaCoach is op zoek naar alle mogelijke aanpassingen op de werkvloer, zodat ze nog beter kan helpen. Deel jij jouw ervaringen?

 

OPROEP:
Regelmatig krijg ik de vraag om een overzichtje te maken met welke aanpassingen mensen met een reumatische aandoening precies op de werkvloer toepassen. Sowieso hangt het af van welke reumatische aandoening en welke functie en taken je uitvoert. 

Via deze enquête wil ik komen tot zo'n algemeen overzicht: eentje dat mensen kan inspireren om noden op de werkvloer bespreekbaar te maken en ook het gevoel kan geven dat dit niet allemaal zo'n 'speciale' aanpassingen hoeven te zijn. Het zit 'm soms in die kleine zaken, zoals de printer een beetje verder plaatsen zodat je meer lichaamsbeweging hebt overdag of de grepen op je stylo's verdikken zodat de grip makkelijker is bij het schrijven. Maar ook: collega's die je helpen met je tas te dragen of een aangepaste chauffeursstoel in je vrachtwagen. Het kan zo veel zijn... 


Welke aanpassingen zijn er voor jou op het werk? Laat het ons hier weten.
Deze enquête neemt maar een paar minuutjes van je tijd in beslag en zal anoniem verwerkt worden in een algemeen overzicht. Van harte dank alvast!

 

Anja, ReumaCoach, anja@reumanet.be